Praat mee

Wat kunnen we samen doen om ervoor te zorgen dat we gezonde, gelukkige en zelfredzame inwoners blijven of worden?  Heb jij ideeën over bijvoorbeeld eenzaamheid, manieren om taal- of onderwijsachterstanden te verminderen, hulp bij schulden of juist ideeën over het cultuur- en sportaanbod. Waar moeten we samen tijd en energie in steken? We bepalen samen de agenda.

Denk en praat mee

Praat mee over in wat voor Katwijk jij wil leven. Wat moet er op de agenda worden gezet? Niet alleen voor jezelf, maar ook voor anderen. Je buurvrouw, je opa, vriend of vriendin? Gebruik jouw eigen ervaringen, maar denk ook na over andere bewoners in Katwijk. Om je een beetje op weg te helpen maak hieronder kennis met Joke, Nisa, Dirk en Vincent.

Ontmoet Joke

Joke (81) woont zelfstandig in Katwijk en gaat dagelijks op bezoek bij haar echtgenoot in verzorgingstehuis De Wilbert. Joke voelt zich weleens eenzaam. Ze heeft geen computer. Welke ideeën heb jij voor de toekomst van Joke?

Ontmoet Nisa

Nisa (47) is een alleenstaande moeder van drie kinderen. Ze is afgekeurd vanwege een hernia en kan hierdoor niet meer werken. Bovendien praat  ze niet zo goed Nederlands. Wat zijn jouw ideeën voor de toekomst van Nisa?

Ontmoet Dirk

Dirk (34) is een geboren Katwijker! Hij werkt als zelfstandig ondernemer. Daarnaast zorgt hij voor zijn moeder sinds haar beroerte een paar jaar geleden. Wat heeft Dirk volgens jou nodig?

Ontmoet Vincent

Vincent (21) heeft flinke schulden opgebouwd. Hij heeft zijn middelbare school niet afgemaakt en heeft daardoor nu geen werk. Hij heeft weinig sociale contacten en kampt met een drugsverslaving. Wat zijn jouw ideeën om Vincent te helpen?