Meet-up #2 (verslag)

Op donderdag 12 juli waren de professionals aan de beurt om mee te denken over de Toekomst van Katwijk tijdens de tweede meet-up in het Katwijks Museum. Tijdens de eerste meet-up, op 28 juni in Brownies en Downies, hadden de aanwezige bewoners al een mooie stap gezet met alle ideeën die we ophaalden tijdens de actieweek. Nu was het dus tijd voor de professionals om vanuit hun kennis en expertise de opgaven voor de toekomst verder te definiëren en concreet uit te werken.

Na een presentatie van Vera Hermanns van de gemeente Katwijk gingen de deelnemers in groepjes aan de slag. In de eerste ronde reageerden de groepjes op de uitkomsten van de actieweek en de eerste meet-up. Welke opgaven zijn hun favoriet en welke opgaven worden gemist? In de tweede ronde ging ieder groepje met een specifieke opgave aan de slag. De uitkomsten per ronde staan beschreven in het verslag en worden de komende tijd verwerkt.

Download het verslag (pdf, 1,56 MB)

De belangrijkste uitkomsten uit de tweede meet-up leest u in dit verslag. Deze uitkomsten zijn door de aanwezigen ingebracht en zijn geen standpunten van de gemeente.

Naar het overzicht